Pers Creatief platform Artship bundelt krachten met SKVR
He, Jij! Voer je e-mail adres in en ontvang updates rechtstreeks in je inbox!

Pers

Help ons in onze missie om de wereld een creatievere plek te maken want alleen met creativiteit ervaar je een gelukkig en volmaakt leven.

Miss je informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met [email protected].

 

Creatief platform Artship bundelt krachten met SKVR

None
Artship verbindt creatievelingen op hun digitale platform. Wie een cursus of workshop zoekt, vindt op Artship de docent die bij hem of haar past. Vanaf vandaag vind je op het platform ook activiteiten van SKVR. ‘We willen zoveel mogelijk de creatieve passie van mensen bevorderen. Dat SKVR ervoor heeft gekozen een deel van hun aanbod ook via Artship aan te bieden is een mooie stap.’

 

Directeur van SKVR, Claudia Doesburg, legt uit waarom de samenwerking tot stand is gekomen: ‘We willen zoveel mogelijk Rotterdammers in aanraking brengen met de ontspanning, het plezier en de verbeelding die kunst en cultuur kunnen brengen. Door ons aanbod op verschillende plekken aan te bieden, bereiken we meer Rotterdammers.’

Artship is een jong platform ontwikkeld door Lars Wettmann, dansdocent onder andere bij SKVR. ‘Met Artship wil ik kunstlessen van freelance-docenten en aangesloten kunstcentra en -collectieven op de kaart te zetten, de lijntjes tussen creatievelingen en docenten korter en persoonlijker te maken.’ De verbinding met SKVR was snel gemaakt omdat Lars al ruim tien jaar lesgeeft bij SKVR. ‘Zowel Artship als SKVR geloven erin dat kunst en het beleven van creativiteit belangrijk zijn voor een gelukkig leven. Samen bereiken we meer.’

Als gevolg van het coronavirus zijn activiteiten op SKVR-locaties op dit moment niet mogelijk, daarom bieden zij nu online cursussen aan. ‘We starten met workshops en cursussen dans, schrijven, muziek en fotografie en hopen dit snel uit te breiden.’

 


Noot voor de pers:
Voor meer informatie over Artship en de samenwerking met SKVR kunt u contact opnemen met Lars Wettmann ([email protected])
Kijk op artship.co/@skvr of SKVR voor het online cursusaanbod