Pers Samen creëren we meer omzet voor de cursussen in saison 21/22
He, Jij! Voer je e-mail adres in en ontvang updates rechtstreeks in je inbox!

Pers

Help ons in onze missie om de wereld een creatievere plek te maken want alleen met creativiteit ervaar je een gelukkig en volmaakt leven.

Miss je informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met [email protected].

 

Samen creëren we meer omzet voor de cursussen in saison 21/22

None

Hoe kun je als docent meer leerlingen bereiken en uiteindelijk meer inkomsten genereren zodat je eindelijk eerlijk wordt betaald voor je harde werk? Samen natuurlijk!

Meld je aan voor onze marketingpush voor de start van seizoen 21/22 met je groepscursus voor volwassenen in alle creatieve genres. Lees meer over hoe wij docenten elkaar kunnen ondersteunen en hoe Artship jou kan helpen.

 

Netwerkeffect

We hebben het vaak niet door, maar de meeste van ons creatieve docenten hebben een groot netwerk. Misschien ben je je er niet van bewust omdat je alleen maar aan je eigen studenten denkt. Maar wat zou nou gebeuren als jij jouw complete netwerk uitnodigt om naar je lessen te komen? Well.. niet meer dan wat je nu misschien ook eruithaalt. De mensen die jouw lessen fijn vinden en met jouw kunst willen maken, zullen zich inschrijven. Alle anderen uit je netwerk, die er met jouw kunstdiscipline of de inhoud van je les niet zo veel kunnen - die blijven naar de kroeg gaan, sporten of op de bank hangen. Ze zijn wel allemaal onderdeel van jouw netwerk.

Stel eens voor jij zou met twee andere docenten samen werken en alle jullie lessen staan op dezelfde website. Dan kan het wel eens gebeuren dat iemand die de link die je net op Facebook of Insta deelde volgde een cursus van een ander docent interessant vind. Dat is dan natuurlijk niet slecht voor je want die persoon zou toch eigenlijk gaan sporten. Maar nu heeft je collega een nieuwe student in de les staan. Wow! Dat was makkelijk. 

En nu stel je eens voor je doet dat niet alleen met drie collega's doet, maar veel meer. En iedere collega verwijst zijn netwerk naar de gezamenlijke pagina. Dan gaan namelijk jij en je collega's elkaar kruisbestuiven. En hoe meer docenten mee kunnen doen aan dit voorbeeld, hoe beter want het werkt bijna viraal. En dat is hoe het netwerkeffect bij Artship werkt: hoe meer docenten en cursussen meedoen, hoe meer marketing krijgt iedereen door hetzelfde te doen wat je nu zowieso al doet. Wow!

 

Marketingpush bij saison start

Bij het start van de saison willen graag nog een schepje bovenop zetten op de netwerkeffect. Je kan namelijk buzzmomenten creeren waneer de cursussen op Artship echt kunnen trending zijn op social media en in de hoofden van jouw toekomstige klanten.

Timing is uiterst belangrijk hierbij. We gaan proberen alle nieuwe cursussen in de week van 30 augustus te laten starten zodat alle social media berichten van de aangesloten docenten ongeveer rond dezelfde tijd online te vinden zijn. Daarnaast gaan we alle Artship cursussen bovenop ook nog promoten door gerichte email campaigns, online advertenties op social media en slimme marketing techniquen zodat we samen echt een marketing buzz creeren en we best wat nieuwe cursisten bij de aangeslosten cursussen verwachten - want samen zijn we sterker ook in het marketing.

 

Disciplines

Voor de saison start in 2021/22 gaan we bij Artship hoofdzakelijk groepslessen voor volwassenen aanbieden, maar dan wel op alle culturele vlakken. Jij mag dus zo creatief en uitgesproken zijn als je maar wilt. Urbane iPhone fotografie, Tekenen aan de strandTikTok dansjes, of Creativiteit door Mindfullness - als jij denkt dat jouw cursus idee waarde heeft voor de studenten, dan zijn wij benieuwd. Natuurlijk kan je ook traditionele cursussen aanbieden zoals bijvoorbeeld Klassieke dans voor beginners. Jij bent natuulrijk ook hier de baas - net zoals altijd bij Artship. Het zijn immers jouw eigen lessen die je aanbied.

 

Aanmelden?

Als je denkt dat dit iets voor jou zou kunnen zijn, dan meld je graag aan als Artship docent. We kunnen helaas niet iedere aanmelding honereren omdat we nog aan het experimenteren zijn hoe we onze processen kunnen optimaliseren zodat jij het meeste eruit haalt. Je kunt hier een handleiding vinden hoe het precies werkt om je docentenfunctionaliteit vrij te schakelen:

Handleiding aanmelden voor docenten en docenten functionaliteiten vrijschakelen

Daarna kun je gewoon een cursus aanmaken onder het dashboard-icoontje rechts boven --> 'Nieuwe cursus'. We komen dan binnen twee weken met je in gesprek via email of een kennismakingsgesprek.

Gerelateerde artikelen

None

Geef les tijdens Zomerdans 2021

SKVR en Artship organiseren in de zomer van 2021 weer Zomerdans, de grootste danszomertraining in de omgeving van Rotterdam. Voor dit geweldige evenement zijn we op zoek naar de beste dansdocenten die er zijn. Lees er alles over en meld je aan vóór 14 juni.

None

Creatief platform Artship bundelt krachten met SKVR

Vanaf vandaag vind je op het platform ook activiteiten van SKVR. ‘We willen zoveel mogelijk de creatieve passie van mensen bevorderen. Dat SKVR ervoor heeft gekozen een deel van hun aanbod ook via Artship aan te bieden is een mooie stap.’